Julegave og 2024-tilsagn til AAVM

Vores kirke koster penge – naturligvis

Vi har sendt en mail ud til alle medlemmer og støttemedlemmer af menigheden, fordi vi i disse dage lægger budget for 2024, og vi drømmer og lægger planer som vi sådan håber at vi kan finansiere.

Valgmenigheden er en del af Folkekirken, men vi er 100 % selvfinansierede, derfor løfter vi også det økonomiske i flok, som alt andet.

Din gave og dit tilsagn er vigtigt for os.
På forhånd tak for din reaktion.

Har du spørgsmål til tilsagn eller har du ved en fejl ikke modtaget mail om tilsagn, skriv til Øjvind Thomasen på tilsagn@aavm.dk.

Hvad drømmer vi om, som økonomi har en direkte indflydelse på?:

  1. Unge som ældre skal sætte initiativer og drømme i gang, når indskydelserne kommer til dem. Vi vil eksperimentere, lege, sejre og fejle, uden at skulle indsamle midlerne, før vi kan sætte sejl.
  2. Initiativtagere på børne- og junior-dage skal kunne vælge den gode og kreative løsning, når de planlægger noget fedt for vores børn. De skal vælge det, der giver mening og energi til oplevelsen.
  3. Ansatte og frivillige ledere skal i større grad sendes på kurser og temadage og vokse i flok.
  4. Vi skal invitere Nordjylland ind (og ud), til kultur, oplevelser og debat – bare fordi vi har noget vigtigt at give af, og fordi Gud allerede har gang i noget i Nordjylland, både i og udenfor kirken.
  5. Vi skal forberede os på, at Hjulmagervej 28 ikke nødvendigvis kan fortsætte med at være vores “hjem”. Lokalplanen ændres, og huslejen kan blive for dyr for os. (ingen grund til panik, der lægges en plan, men du kan løfte vores mulighederne rent økonomisk)

Tak for enhver gave du giver vores kirke.

– Skrevet af Christie Roer Askholm, Daglig Leder på vegne af Menighedsrådet.