Sommerfest for Børn og Voksne

23. juni kl. 10:30-14:00 Du er inviteret! Sæsonens sidste gudstjeneste er en fest.

Byg & Hyg fællesskab for handymænd og -kvinder

Fredag den 14 juni 17-22 holder vi "Byg & Hyg" i kirken. Vi skal både arbejde, hygge og spise. Vi har brug for at du kommer med lige nøjagtig dine egenskaber.

Nyt klyngefællesskab opstartet

Vi vil skabe et rum i hverdagen til talen om tro og dét som er større end os selv. Et fællesskab på tværs af generationer og forskelligheder, som vil gøre noget godt for andre. Vi mødes om onsdagen. Næste gang d. 26. juni.
Sponsorløb

Løb for Etiopiens Børn

Aalborg Valgmenighed danner ramme for det årlige sponsorløb til fordel for Sheromeda Football Project i Etiopien. Lørdag den 25. maj kl. 14-16. Alle aldre og både gående og løbende kan deltage i løbet, der varer 1 time.

Fastelavn for Alle!

Vi inviterer dig og dine venner til et brag af en fastelavnsfest! Kostumebank, ansigtsmaling, trylleri, gudstjeneste, tøndeslagning og fastelavnsboller. Dørene åbner kl 9.30.

Aske Onsdag

De næste 40 dage indtil påske er det fastetid. Denne tid kan du bruge på at faste, altså at holde pause, og skærpe dit fokus på det vigtigste, Jesus selv. Er der noget der fylder mere i dit liv end det egentlig behøver? I så fald er en askeonsdagsgudstjeneste en optimal måde at begynde din faste - et ritual til intention om en vigtig pause.

Decemberhilsen fra Menighedsrådet

Vi er et godt sted som menighed. Vi ser at Gud arbejder i os, og vil os og vores medmennesker noget. Der er stabilitet, aktivitet og drømme for fremtiden, og det glæder vi os over.

Inspirationstur

Hvert år mødes MR og Stab en weekend til om inspiration, strategi, visioner og god tid til fællesskab. I tog vi til København. Pelle havde lavet et godt program for både besøg hos kirker som kan inspirere os, og udfordre vores syn på hvordan man kan være kirke.