Fastelavn for Alle!

Vi inviterer dig og dine venner til et brag af en fastelavnsfest! Kostumebank, ansigtsmaling, trylleri, gudstjeneste, tøndeslagning og fastelavnsboller. Dørene åbner kl 9.30.

Aske Onsdag

De næste 40 dage indtil påske er det fastetid. Denne tid kan du bruge på at faste, altså at holde pause, og skærpe dit fokus på det vigtigste, Jesus selv. Er der noget der fylder mere i dit liv end det egentlig behøver? I så fald er en askeonsdagsgudstjeneste en optimal måde at begynde din faste - et ritual til intention om en vigtig pause.

Decemberhilsen fra Menighedsrådet

Vi er et godt sted som menighed. Vi ser at Gud arbejder i os, og vil os og vores medmennesker noget. Der er stabilitet, aktivitet og drømme for fremtiden, og det glæder vi os over.

Inspirationstur

Hvert år mødes MR og Stab en weekend til om inspiration, strategi, visioner og god tid til fællesskab. I tog vi til København. Pelle havde lavet et godt program for både besøg hos kirker som kan inspirere os, og udfordre vores syn på hvordan man kan være kirke.
Julegudstjeneste

Julegudstjeneste

Juleaftensdag vil du blive budt varmt velkommen i døren, og tilbudt en kop kaffe eller te, som du kan tage med dig ind i vores julepyntede kirkesal.

Ind i det ukendte

Kirkens værdier set i lyset af fortællingen om Peter og Cornelius

Mennesket mod naturen?

En fasteprædikenserie om den kosmiske dimension i Romerbrevet

Vær velkommen Herrens år

Ud af 2020 og ind i 2021